Happy Dog Mini Baby + Junior - 8 kg

  • Марка: Happy Dog

Супер премиум суха храна за кученца Хепи Дог от 30-дневна възраст до 12 месечна възраст от дребни породи кучета ( с тегло в зряла възраст до 10 кг. ).
Специфично за малките и млади кученца от дребни породи е, че нуждата им от енергия и протеин не се променя значително през периода на растеж. Поради това те могат да бъдат хранени с една и съща храна през цялата фаза на растеж, а нуждата от по-голямо количество протеин се осигурява чрез повишаване на дневните дажби храна.

Happy Dog Supreme Mini Baby+Junior е балансирана, пълноценна суха храна с оптимално съдържание на протеин от 29%, съобразено със специфичните нужди на растящите кученца от дребни породи. Тя се произвежда само от качествени натурални съставки, с уникалния Happy Dog Junior Plus Concept, без използване на растителни протеини (соя или царевичен глутен), без изкуствени аромати, консерванти или оцветители.

HappyDog Mini Baby+Junior е лесно смилаема храна, с отличен вкус, подходяща за безпроблемно и щадящо хранене дори и на чувствителни млади кучета от дребни породи- Много подходящи гранули за бебета Мопс.
Между 9 и 12 месечна възраст е добре постепенно да се премине към храна, предназначена за израстнали кучета (Adult) от дребни породи.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 100 лева!

Продажба на едро!

За цени и поръчки - sales@agrorich.bg