Happy Dog Adult Mini - 8 kg

 • Марка: Happy Dog

Happy Dog Supreme Adult Mini е храна за кучета от малки породи над 1-година, която съдържа 26% лесно смилаеми протеини от най-високо качество и балансирани 14% мазнини с незаменимите наситени мастни киселини омега-3 и омега-6 от качествени животински и растителни източници. Специалната рецепта с единствен по рода си Happy Dog Supreme LifePlus Concept с естествени съставки и с внимателно избрана форма на крокетите е идеална за всички пораснали кучета с тегло до 10 кг. Енергийната стойност е съобразена с кучета с активност от 2-3 часа на ден.

Пренасищането с мазнини и протеини и недостатъчното движение често могат да доведат до отключването на хронични заболявания. Това е в сила и за вашето куче!

 • Рецепта с умерено количество мазнини от 14%
 • Смилаемост от 90%
 • Естественото разнообразие на концепцията LifePlus Concept

Happy Dog Supreme Fit & Well – повече фитнес и жизненост за вашето куче!

 

 

Подробна информация относно уникалната Happy Dog Supreme Life Plus Concept:

В дивата природа вълците се възползват не само от своята плячка, но също и от различни растения и билки, които си набавят инстинктивно. Ползвайки научните постижения, Happy Dog Supreme Life Plus Concept имитира природата по идеален начин и така предлага на кучето една прекрасна комбинация от здравословни продукти.:

 • Ленено семе с незаменими мастни киселини омега-3 и омега-6 за кожата и козината
 • Ферментирали ечемичени зърна с естествена млечна киселина и активни метаболитни ензими за активна имунна система
 • Натурална почва кизелгур – фосилни водорасли за здрави кости и стави.
 • Микроелементи с високо биологична стойност за оптимална обмяна на веществата
 • Ябълки с естествени пектиносъдържащи баластни вещества за оптимално храносмилане
 • Специално подбран букет от билки с ценни етерични масла за стомаха и червата
 • Новозеландска зеленоуста мида – богата на глюкозамин и хондроитин

Така организмът на животните може да извлече цялостни ползи – от такива за силна имунна система до здрава козина. Благодарение на специален начин на производство изключителните и висококачествени съставки разгръщат своите свойства, така че техните вещества да подпомогнат оптимално благосъстоянието на вашето куче. Храната за кучета Happy Dog се произвежда от подбрани суровини с най-добро качество, в баварско семейно предприятие. Кое е най-характерно за нея: грижливо съчетаното разнообразие от чисти съставки с натурален произход. Избират се суровини от местни производители, като по този начин Happy Dog поема лична отговорност за проверения и сигурен произход за компонентите в храната. В продуктите се влагат само качествени пълноценни протеини, които са комбинирани с незаменимите качества на билките. По този начин кучето получава точно тази храна, от която се нуждае. Уникални рецепти за здрави и жизнерадостни домашни любимци.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 100 лева!

Продажба на едро!

За цени и поръчки - sales@agrorich.bg