B&B - Еngage P-K

  • Марка: Би енд Би Агро/ B&B Agro

Извлечен от Фосфорна киселина и калиев хидроксид.Бързо се абсорбира през корените и листата – Лесно разтворим – Силно подвижен в растението.

По-висока концентрация на “P” в сравнение с продуктите на фосфатна основа – Висока концентрация на “K”

Еngage P-K – най-ефективният източник на фосфор за растенията, извлечен от фосфорна киселина, която осигурява хранителни вещества под формата на фосфити.
Фосфитът има по-малко кислородна молекула от фосфатната и затова има по-висока степен на разтворимост и подвижност в растението. Тази уникална характеристика означава, че фосфитите имат способността да бъдат бързо абсорбирани и преместени през растителните мембрани.

Еngage P-K увеличава ефективността на усвояването от корените на растенията, като се избягват традиционните проблеми, свързани с фосфатни торове, особено загубите, възникващи при абсорбиране на частици от почвата и образуването на солни фосфатни йони, най-често срещани при почви с ниско съдържание на органично вещество.

Еngage P-K фосфитен тор е с приблизително 12% по-висока разтворимост от фосфатна сол. Фосфитният йон съдържа 6,5% повече Фосфор от фосфатния йон.

Еngage P-K фосфитен тор по-малко потиска микозните гъби, отколкото фосфатите. Тези ценни гъби подобряват приемането на хранителни вещества от корените на растението.

Engage P-K предоставя P и K на растенията, когато тези елементи не са достъпни през почвата

ОБЩИ ИНСТРУКЦИИ:
– Еngage P-K се смесва добре с повечето химикали, но ВИНАГИ ИЗПИТВАЙТЕ ПЪРВО ЗА СЪВМЕСТИМОСТ.
-Вода минимум 10л./дка с наземна техника и минимум 3л./дка с летателна техника.

6,62 лв.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци