Сумицидин

Широкоспектърен инсектицид – синтетичен пиретроид с бърз (нокдаун) ефект, дълго последействие, устойчив на пряка слънчева светлина.

Употреба на продукта: Инсектицид със широк спектър на действие за борба с листогризещи и смучещи насекомни неприятели в овощарството, зърно-производството, зеленчукопроизводството, тютюнопроизводството и др. Сумицидин съдържа есфеналерат – това е най-нов високоефективен пиретроид от пето поколение под формата на течен, емулсионен концентрат, въздейства върху нервната система на насекомите.

Начин на действие: Инсектицид със стомашно и контактно действие с бърз начален ефект и добро последействие. Активното вещество – есфенвалерат има по-добре изразено стомашно действие. При попадане в организма на насекомите чрез храната, при контакт, или чрез вдишване продуктът преминава в кръвта и чрез нея достига нервната система. Там инхибира активността на ацетилхолинестеразата, нарушава обмяната на йони и предизвиква нервна възбуда и смърт. Продуктът притежава също репелентно (отблъскващо) и атифидантно (потискащо апетита) действие – насекомите не посещават и не се хранят с напръсканите растения – по този начин културата е двойно защитена.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци