ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВКУСА НА ВИНА И РАКИИ. ПРИ ПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ В ПЛАСТМАСОВИ ИЛИ ИНОКСОВИ СЪДОВЕ, ПРИДАВА ВКУС И АРОМАТ НА ДЪБ.
ОТ 0.5 ДО 5 ГРАМА НА ЛИТЪР.
ВЪВ ВИНА - ДОБАВЯ СЕ МЕЖДУ АЛКОХОЛНАТА (БУРНАТА) И ТИХАТА ФЕРМЕНТАЦИЯ.
ПРИ ОТЛЕЖАВАНЕТО СТАБИЛИЗИРА ЦВЕТА И ГО ПРАВИ ПО-НАСИТЕН.
В РАКИИ – ДОБАВЯ СЕ В ГОТОВАТА РАКИЯ ПОСРЕДСТВОМ ТЕНЗУХ. СЛЕД ПОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ ЦВЯТ И ВКУС СЕ ИЗВАЖДА.
СЪСТАВ
100% ДЪБОВИ ЧАСТИЦИ ОТ ФРЕНСКИ ДЪБ.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 30 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТ
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ОСИГУРЯВАТ ПЪЛНА АЛКОХОЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ, ДОРИ И ПРИ ТРУДНИ УСЛОВИЯ.ПОДОБРЯВАТ АРОМАТА
При поръчка над 100 лева!
За цени и поръчки - sales@agrorich.bg