Дрожди за червено вино

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ОСИГУРЯВАТ ПЪЛНА АЛКОХОЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ, ДОРИ И ПРИ ТРУДНИ УСЛОВИЯ.ПОДОБРЯВАТ АРОМАТА И ВКУСА НА ВИНОТО.

 

ДОЗИРОВКА

20 ГРАМА НА 100 ЛИТРА ВИНО ИЛИ ПЛОДОВ МАТЕРИАЛ.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

ПРИ ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕРВЕНИ ВИНА ДОБАВЕТЕ ДО МАКСИМУМ 24ЧАСА СЛЕД СМИЛАНЕ. СЪДЪРЖАНИЕТО СЕ ИЗСИПВА В 0,5 ЛИТРА ХЛАДКА (30-35°С) ВОДА И СЕ РАЗБЪРКВА. НЕ ПО-КЪСНО ОТ 15 МИНУТИ СЕ ДОБАВЯТ 2-3 ЛИТРА ОТ ШИРАТА. ОСТАВЯ СЕ НЯКОЛКО ЧАСА И СЕ ДОБАВЯ КЪМ ОСНОВНИЯ МАТЕРИАЛ. ВЛАГАЙТЕ ДРОЖДИТЕ 4 ЧАСА СЛЕД ДОБАВЯНЕТО НА СЕРНИСТА КИСЕЛИНА.

 

 

ПРИ ПРЕКЪСНАЛА ФЕРМЕНТАЦИЯ

В СЪД С ОБЕМ 2 ЛИТРА, СЕ СИПВА 100 ГРАМА ЗАХАР И СЕ ДОЛИВА ЗАТОПЛЕНА ДО 40°С ВОДА. В ЧИСТ СЪД СЕ НАЛИВА 200 МЛ ОТ ЗАХАРНИЯ РАЗТВОР И СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ ДРОЖДИ. НА ВСЕКИ 15 МИНУТИ СЕ ДОЛИВА 200 МЛ. ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ЗАХАРНИЯ РАЗТВОР. ДРОЖДИТЕ ПРЕСТОЯВАТ ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ НА ТОПЛО И СЕ ПРИБАВЯТ КЪМ ОСНОВНИЯ МАТЕРИАЛ.

 

ПРИ ЗАТРУДНЕНА ФЕРМЕНТАЦИЯ (ОСТАТЪЦИ НА ПЕСТИЦИДИ, ЛОШО ГРОЗДЕ)

 

ВЛАГАТ СЕ ДВОЙНО КОЛИЧЕСТВО ДРОЖДИ (40ГРАМА/100ЛИТРА) И СЕ ДОБАВЯ АКТИВАТОР ФЕРМЕНТАЦИЯ.

 

СЪДЪРЖАНИЕ

СЕЛЕКТИРАНИ ВИНЕНИ ДРОЖДИ - SACCHAROMYCES CEREVISIAE

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 100 лева!

Продажба на едро!

За цени и поръчки - sales@agrorich.bg