Активно вещество: Абамектин
Лозя (винени сортове) - Обикновен паяжинообразуващ акар – 25-100мл/дка;Лозя (десертни сортове) - Обикновен паяжинообразуващ акар – 50-120мл/дка;
Ягоди (оранжерийно производство) - Обикновен паяжинообразуващ акар, Ягодов (цикламов) акар, Листоминиращи мухи – 15-100мл/дка;
Домати (полско производство) - Обикновен паяжинообразуващ акар, Сребрист цитрусов акар, Листоминиращи мухи – 15-100мл/дка (50-100мл/Хл)
Домати (оранжерийно производство) - Обикновен паяжинообразуващ акар, Сребрист цитрусов акар, Доматен акар, Листоминиращи мухи – 15-100мл/дка (50-100мл/Хл)
Патладжани - Обикновен паяжинообразуващ акар – 15-80мл/дка (50-80мл/Хл)
Маруля и Салати (полско производство) - Паяжинообразуващи акари, Сребрист цитрусов акар, Листоминиращи мухи – 15-100мл/дка (50-100мл/Хл)
Пъпеши, Тикви, Дини - Обикновен паяжинообразуващ акар, Листоминиращи мухи – 15-100мл/дка (50-100мл/Хл)
Краставици, Корнишони, Тиквички (оранжерийно производство) - Обикновен паяжинообразуващ акар, Листоминиращи мухи – 15-100мл/дка (50-100мл/Хл)
Праскови - Обикновен паяжинообразуващ акар, Червен овощен акар, Кафяв ябълков акар – 50-120мл/дка (50-100мл/Хл)
Ябълки - Обикновен паяжинообразуващ акар, Червен овощен акар – 60-96мл/дка (80мл/Хл)
Круши - Обикновен паяжинообразуващ акар, Червен овощен акар – 60-96мл/дка (80мл/Хл); Листни бълхи - 37.5-120мл/дка (50-100мл/Хл)