Кристали Конско чудо с конопено масло, без отмиване 100 мл.

Кристали за красива конска грива - възстановяват и подхранват косъма, придават жизненост, копринена мекота, блясък и обем на изтощения косъм.

Кристали Конско чудо осигуряват невидима защитна обвивка на косъма и предпазват от вредни влияния като слънчеви лъчи, прах и студ. Спомага за разресването на гривата. Мощен ефект срещу сух и чуплив косъм.

Състав: Вит. А, Вит. Д3, Вит. Е, диметикон, арганово масло, конопено масло, кератин и етилов алкохол.

Комплексът от витамини прави кожата еластична и здрава, а косъма здрав и лъскав. Витамин А подобрява еластичността на косъма, стимулира производството на колаген, забавя стареенето. Витамин Е заздравява косъма, Витамин Д - усилва растежа и здравината на косъма.

Конопеното масло - хидратира, сгъстява космената покривка, предотвратява накъсаните краища, абсорбира се дълбоко в структурата на косъма, придава блясък и мекота, успокоява раздразнения скалп, улеснява разресването, благоприятно въздейства на лющещия се скалп, усилва растежа.

Арганово масло - мощен антиоксидант. Аргановото масло прониква много бързо в косъма и предпазва от сухи и цъфтящи краища, подобрява еластичността, придава на косъма копринена мекота. 

Кератина - прониква дълбоко в структората на косъма, подхранва и запълва порестите участъци.

Начин на употреба: Външно върху кожата и космената покривка. Нанася се на леко влажна грива, като няколко капки се разтриват между ръцете и се нанася по дължина на косъма, но не и в корена.

Прицелни животни: коне, кучета и котки.

Произход: България

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци