Активатор на ферментация

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ОСИГУРЯВАНЕ НА ДРОЖДИТЕ С НЕОБХОДИМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА ЗА БЪРЗО РАЗМНОЖАВАНЕ И СТАРТИРАНЕ НА ФЕРМЕНТАЦИЯТА ПРИ ПРОИЗВОДСТВО НА БЕЛИ И РОЗОВИ ВИНА (БЕЗ ДЖИБРИ).
ПОДПОМАГА ТРУДНА ИЛИ ПРЕКЪСНАТА ФЕРМЕНТАЦИЯ.
ПОМАГА ПРИ ЗАПАРВАНЕ НА ФЕРМЕНТА (МИРИС НА СЕРОВОДОРОД).

 

ДОЗИРОВКА

5-15 ГРАМА ЗА 100 ЛИТРА МЪСТ.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

ОПРЕДЕЛЕНОТО КОЛИЧЕСТВО СЕ РАЗТВАРЯ В МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ВОДА ИЛИ В ЧАСТ ОТ ГРОЗДОВАТА МЪСТ, ВЛАГА СЕ В ЦЕЛИЯ ОБЕМ МЪСТ И СЛЕД ТОВА СЕ РАЗБЪРКВА.

 

СЪСТАВ

ДИАМОНИЕВ ФОСФАТ , АМОНИЕВ СУЛФАТ, ТИАМИН (VIT. B1)

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 100 лева!

Продажба на едро!

За цени и поръчки - sales@agrorich.bg