Комплект - Луксозна серия Аромика Голд - шампоан, маска, лосион - 3 бр. /Черна серия/

Комплектът съдържа 3 бр.:

1. Луксозен шампоан за коса Аромика Голд Комби Ойл 200 мл. /Черна серия/;

2. Луксозна маска за коса Аромика Голд Комби Ойл с отмиване 100 мл. /Черна серия/;

3. Луксозен лосион за растеж на косата Аромика Голд Комби Ойл 100 мл. /Черна серия/.

- Луксозен шампоан за коса - Комбинацията от Витамин А, Витамин Е, Витамин РР (никотинамид), Д-пантенол, кофеин и арганово масло подхранва и хидратира косъма, помага на естествения растеж и косата ви е лъскава, копринено мека и дълга. Комплекса от масла - шеа, бадем, кокос, гроздови семки и арганово масло тонизират и успокояват раздразнения и лющещ се скалп. Хидратират сухия и увреден косъм и създават усещане за обем и гъстота, косъмът е еластичен и здрав.

Начин на употреба: Нанесете на мократа коса и разтрийте до получаването на обилна пяна, след което изплакнете обилно с вода.

- Луксозна маска за коса - Комбинацията от витамин А, витамин Е и арганово масло подхранват и хидратират косъма, помагат на естествения растеж на косата. Косата ви е лъскава, копринено мека и дълга. Комбинацията от масла от мента, розмарин, бадем, карамфил имат охлаждащ и освежаващ ефект. Тонизират и успокояват раздразнения и лющещ скалп, хидратират сухия и увреден косъм, създават усещане за обем, за гъстота. Кератинът подхранва, овлажнява, тонизира и възстановява здравия и красив вид на косата.

Начин на употреба: Нанесете в корените на косата. Оставете сместа да подейства половин час, след което измийте косата с шампоан. За по-голям ефект използвайте шампоана от серията.

- Луксозен лосион за растеж на косата - Лосион за коса е обогатен с комплекс BIO-CAPIGEN, разработен за борба срещу косопада и за интензивен растеж на косъма. Комбинацията от Витамин Е, Витамин РР, кофеин и Д-пантенол подхранват и хидратират косъма, помагат на естествения растеж. Косата ви е лъскава, копринено мека и дълга. Маслата от шея, арган, мента, карамфил и розмарин имат охлаждащ, освежаващ и подхранващ ефект и успокояват раздразнения скалп. Кератинът подхранва, овлажнява, тонизира и възстановява здравия и красив вид на косата.

Начин на употреба: Нанесете в корените на косата, като наблегнете на проблемните зони, до пълно попиване. Може да се използва всекидневно. Продуктът е без отмиване.

60,00 лв. 51,90 лв.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци