Biokat’s ECO Light Extra WC – 5 л. - лека за носене и екологична котешка тоалетна

  • Марка: Biokat's

Биоразградим продукт: Влакната в продукта го правят подходящ за изхвърляне на места, специфично определени за изхвърляне на органични отпадъци. С това продуктът е много по-щадящ за околната среда. 

- Превъзходно свързва миризмите;

– Екологична;

– Лека за носене;

– С активен въглен за високоефективна абсорбция на течностите и миризмите;

– За 25 дни; 

– С естествени растителни влакнини;

– Единичните, образувани при свързване на течностите формирования (бучки) могат да се изхвърлят в тоалетната. Но не и цялото съдържание на съда;

– До 700% абсорбираща способност;

– Образува бучки при поемане на течностите;

– Свободна от прах 99%;

– Без следи извън котешката тоалетна.

Продуктът е изработен от възобновяеми материали и е с добавен активен въглен. Biokat’s Eco Light EXTRA е произведен от устойчиво отглеждани соеви зърна и естествени растителни влакнини. В допълнение Eco Light EXTRA съдържа активен въглен за високоефективно свързване и абсорбиране на миризмите.

Изключително ефективен и икономичен продукт: Biokat’s Eco Light EXTRA е особено ефективна котешка тоалетна, тъй като растителните влакнини са изключително абсорбиращи. Ежедневно трябва да премахвате само 3 пъти формираните бучки и екскрементите. Допълнете, вместо да зареждате с изцяло нова тоалетна. Добавете само толкова, колкото сте изхвърлили. Останалото количество може да остане в съда, служещ за котешка тоалетна, за период от 4 до 6 седмици. Можете да намерите подробности за продължителността на употреба в дни на настоящата торбичка върху лицевата страна на опаковката.

Високоефективно свързване на миризмите: Активният въглен е високопорьозна овъглена субстанция с огромна вътрешна повърхност. Ако можехте да разгънете само 2 г активен въглен, това би дало невъобразима повърхност от половин футболно игрище (2000 м2). Благодарение на своята особена физико-химична структура активният въглен поглъща и свързва здраво молекулите на веществата, излъчващи неприятни миризми. Активният въглен се използва от домакинствата отдавна. Например в абсорбаторите, във филтрите за свързване на миризмите в хладилниците, във водните филтри, в стелките на обувките и др.

До 700% абсорбция и естествен аромат: Biokat’s Eco Light EXTRA е естествена, оформяща бучки при намокряне котешка тоалетна, която е произведена от растителни влакна, действащи като гъба. Те абсорбират течностите напълно. Образуваните бучки запечатват течностите и миризмите. 

Указание за употреба: За котка с приблизителна маса от 5 кг. насипете около 7 см. слой от постелята в котешката тоалетна. Изхвърляйте образуваните топки и изпражнения 3 пъти на 24 часа с решетъчна лопатка. Количеството в една опаковка е достатъчно приблизително 25 дни.

 

25,00 лв. 18,50 лв.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци