Puppies Training Pads Saving Pack Хигиенни подложки за кучета - 30 бр. размер L 60/60 см

Абсорбиращите подложки PUPPIES са идеални за създаване на хигиенните навици на Вашето куче. Предназначени са за употреба в домашни условия, при пътуване, отсядане в хотел, както и за поставяне в транспортна чанта.

Подложките PUPPIES са подходящи не само за малки кученца, но и за женски в период на менструация, както и за кучета страдащи от инконтиненция (изпускане).

Наличието на атрактанти (феромони) върху повърхността на подложките, улеснява значително процеса на приучаване, затова не е необходима допълнителна употреба на капки или спрей за приличане на кучето върху подложката.

Съставки:

- Горен слой - вата от нетъкан текстил с активен въглен с релеф на ромбоиди,за по-добро концентриране на течността и цялата повърхност на подложката сода ефект и активен въглен,за неутрализиране на неприятните миризми. Със сода ефект;

- Мека хартиена материя;

- Пух със S.A.P.  (Супер Абсорбиращ Полимер) – притежава силно абсорбираща функция, като превръща течността в гел. Неутрализира неприятната миризма със сода ефект;

- Долен слой-полиетиленов слой,който предотвратява изтичането на течност към пода;

- Лепенки за прикрепване към пода.

Инструкции за употреба: Поставете подложка PUPPIES® с абсорбиращата повърхност нагоре близо до мястото, на което спи Вашето куче. Сложете кучето върху подложката веднага след като се нахрани и пие вода. Изчакайте докато се облекчи. Ако целта Ви е да научите Вашето куче да се облекчава извън помещението, тогава постепенно измествайте подложката към вратата и накрая отвън на желаното място.

Важно: Награждавайте Вашето куче след всеки успешен опит! За целта може да послужи негово любимо кучешко лакомство.

28,20 лв. 21,00 лв.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци