Piper Adult Chicken hearts & brown rice - Премиум храна за кучета с пилешки сърца и кафяв ориз 500 гр.

  • Марка: Piper

Храната за домашни любимци е източник на протеин с пълна стойност с високо съдържание на всички екзогенни аминокиселини, от които птичи продукти са ценна добавка. Пилешките сърца са източник на левцин и фенилаланин, мед, желязо, цинк и полиненаситени мастни киселини от n-6 група. Общото съдържание на мастни киселини в храната е допълнено с добавка на ленено масло. Благодарение на такъв състав на мастни киселини храната осигурява правилния контрол на противовъзпалителните процеси. Кафявият ориз представлява добавка, осигуряваща необходимото количество въглехидрати, необходими за регулиране на метаболитните процеси на протеини и мастни киселини. Освен това е ценен източник на витамини от В група и микроелементи. Освен това, като източник на хранителни влакна, кафявият ориз подобрява храносмилателните функции в стомашно-чревния тракт.

Dolina Noteci е една от най-хубавите местности в Полша, отличена като едно от седемте чудеса на страната в категория „Природа”. В тази долина се намира и производителят на храните Piper – Dolina Noteci Pet Food, компания създадена през 2009 г и използваща най-модерното оборудване в Европа. Носейки това име, те се ангажират да предлагат продукти, които са близки до природата. Суровините се доставят от местни производители, за да се намали въглеродният отпечатък върху продукта. Сътрудничеството на местни производители и Dolina Noteci гарантира високото качество на храните.

Piper

Пълноценният състав на храните Piper отговаря точно на нуждите на кучето. Рецептата е разработена на базата на съвременните стандарти и препоръки за хранене. Избраните месо и месни продукти са източник на пълноценен протеин с висок коефициент на усвояемост. Храната съдържа мастни киселини в пропорции, гарантиращи правилния ход на обменните процеси. Източниците на мазнини и ненаситени мастни киселини са мазнини и растителни масла.

Една малка добавка на сурови растителни материали осигурява лесно смилаеми енергийни съставки в количества, необходими за правилното стимулиране на хода на метаболитните процеси и като източник на диетични фибри за осигуряване на правилно стимулиране на храносмилателните процеси и регулиране на дефекацията. Добавката от зеленчуци предоставя допълнителна порция от биологично активни вещества, които имат широк спектър на действие, стимулират обменните процеси и чувството за ситост.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци