Домати (оранжерийно производство) - Почвени патогени – 0.1% (5мл/5л вода)
Пипер (оранжерийно производство) - Почвени патогени – 0.1% (5мл/5л вода) първо приложение; 2,5мл/ 5л вода за второ приложение след 7-10 дена
Праз, Лук, Чесън, Зеле, Краставици, Корнишони, Тиквички, Ряпа, Репички, Целина-стрък (оранжерийно производство) - Почвени патогени, причиняващи сечене на разсада – 10мл/10л вода
Зеле - третиране на почвата (оранжерийно производство) - Мана – 10мл/ 10л вода (при сеитба); 250 мл/ 100 л вода (при поникване: котиледоните пробиват повърхносттан на почвата или повече същински листа разтворени)
Марули (полско и оранжерийно производство) - Мана – 150мл/ 100л вода
Краставици (полско и оранжерийно производство) - Мана – 300мл/ 100л вода
Пъпеши (полско производство) - Мана – 300мл/ 100л вода
Общо третиране на почвата против сечене на разсада; Луковични и декоративни растения (оранжерийно производство) - Почвени патогени, причиняващи сечене на разсада – 10мл/ 10л вода