Калциев карбонат или откислител е вещество, което се добавя с цел редуциране киселинността на нивото на виното/ ракията.
Предназначение: Премахва киселия вкус на виното и ракията.
Дозировка: 1 - 3 гр. според киселинността на виното.
Приложение: Необходимото количество се дозира посредством поръсване върху напитката и разбъркване. Резултатът от откислението е най-точен след 2 - 3 дни. При незадоволителен резултат вложете допълнително количество до постигане на желания вкус. Внимание - винаги дозирайте поетапно, поради риск от загуба на цялата киселинност на виното. След приключване, откислителят се утаява и виното се преточва. Стабилизира се с 1 гр./ л.серниста киселина.
Състав: 100 % калциев карбонат
Комплектът за бутилиране на вино е с цел дълготрайно съхранение на виното. Включени са 60 броя тапи
Мрежата за защита от оси е много мека и гъвкава, не възпрепятства достъпа на слънчева светлина и оси
Дъбов чипс за вино и ракия от бял летен дъб, добит в района на Странджа. Подобрява вкуса на алкохолн
Френски дъбов чипс за подобряване на вкуса на вина, ракии и други алкохолни напитки. Придава вкус и
Предназначение: За подобряване на вкуса на вина и ракии. При производство и съхранение в пластмасови
Предназначение: За подобряване на вкуса на вина и ракии. При производство и съхранение в пластмасови
Предназначение: За подобряване на вкуса на вина и ракии. При производство и съхранение в пластмасови
При поръчка над 200 лева!
С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!
Храни за домашни любимци