Dr. Mort инсектицидна пудра 100 гр.

Активно вещество: Циперметрин – 0.25 g/100 g

Област на приложение: Биоцид за контрол на пълзящи насекоми (хлебарки (Blatta orientalis, Blattella germanica) и мравки (Lasius niger)) и летящи насекоми (оси (Vespula germanica)) на закрито в бита (частни жилища) и в обекти с обществено предназначение, обекти за хранене и развлечение, търговски обекти, индустриални обекти и др., обекти за обработка и търговия с храни, обекти за съхранение, транспортни средства, както и на открито около сгради.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Готов за употреба продукт под формата на прах. Биоцидът равномерно се разпръсква върху повърхностите на тънък слой.

За прилагане на закрито по пукнатини и цепнатини, както и чрез точкови приложения (обработване на повърхности) при употреба срещу пълзящи насекоми (хлебарки, мравки). Поръсват се повърхностите, по които насекомите се движат, крият, хранят (напр. подови первази, места за съхранение, около ВиК тръби, рамки на врати и прозорци, около и зад хладилници, шкафове, мивки, печки, по пукнатини и цепнатини). Разходна норма: 8 g/m2.

За прилагане на открито около сгради (обработване на повърхности) при употреба срещу пълзящи насекоми (хлебарки, мравки) – бариерна обработка с цел предотвратяване достъпа на пълзящи насекоми в помещенията. Биоцидът се поръсва около основите на сградите.

Разходна норма: 8 g/m2.

За прилагане на закрито и на открито срещу оси (единични насекоми, не гнезда). Прилага се на местата, от където насекомите могат да проникнат в помещението.

Разходна норма: 8 g/m2.

Остатъчна ефективност: Продуктът осигурява защита до 4 седмици след третиране в зависимост от вида на вредителите и на обработените повърхности.

Интервал между отделните третирания: третирането може да бъде повторено при необходимост.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци