BugAway Фовал за комари

ФОВАЛ ЕК - Препарат против комари 50мл.

Препарат,специално предназначен за унищожаване на комари чрез опръскване на тревни площи. Препарата за унищожаване на комари Фовал представлява мощна комбинация от три активни вещества с моментално убиващ ефект. Обработват се места, където комарите почиват през деня (тревни площи, живи плетове, храсти, дървета, стрехи, стени, тавани, мазета и други). Фовал ЕК може да бъде прилаган и за унищожаване на мухи, хлебарки, дървеници, мравки, бълхи.

Начин на употреба Фовал ЕК:

Препаратът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори като се разрежда с вода. Прилага се чрез опръскване от разстояние 30 см с ръчни, гръбни и моторни пръскачки. Срещу комари и мухи се опръсква растителността на открито, треви, храсти, листна маса, външни стени и стрехи на къщи, рамки на прозорци и врати. Срещу хлебарки, мравки, дървеници и бълхи се опръскват местата, където се наблюдава активност на насекомите – зад мебели, печки, хладилници, на влажни и тъмни места, зад и около шкафове, рафтове, в процепи, дупки и пукнатини, около касите на врати и прозорци. Срещу кърлежи се опръскват тревните площи; преди обработка, задължително да се окосят.

Дози и разходна норма:

Срещу комари - 1 % (50 мл в 5 л вода).

Срещу мухи 2 % (100 мл в 5л вода).

Срещу хлебарки, мравки и дървеници – 2-4 % в зависимост от заслепеността (100-200 мл в 5 л вода).

Срещу бълхи - 4 % (200 мл в 5 л вода). Разходна норма: 5 л за 100 м2

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При необходимост, обработката може да бъде повторена. Достъпът на хора се разрешава след проветряване на помещенията в продължение на поне 2 часа. Преди употреба прочети етикета. Прилагайте стриктно мерките за безопастност при работа с Биоциди.

Вид на биоцидния препарат: емулсионен концентрат

Активни вещества: Циперметрин – 8.0 г/ 100 г; Тетраметрин – 2.0 г/ 100 г.; Пиперонил бутоксид – 10.0 г/ 100 г.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци