Репелент птици, котки и кучета BugAway Scoot

Кога помага?

Когато искаме да се спасим от нежелано присъствие на птици, кучета и котки. Да, те са животни, които много често са наши домашни любимци, но има места и моменти, когато популациите от бездомни животни са нежелани. Тогава BugAway Scoot ни помага да ги държим на разстояние. С него можете да обработвате первази, покриви, балкони, врати, стени, тротоари, поляни, дворове, открити площи и всякакви други повърхности, където кацат птици и се разхождат кучета и котки, и това създава проблеми.

Как действа?

Птиците, котките и кучетата маркират местата, които обитават чрез своите екскременти. BugAway Scoot съдържа вещество, недоловимо за човека, но силно отблъскващо за животните. То замаскира тяхната естествена миризма и „отмаркира” техните територии, като така ги държи далече от Вас.

Как се ползва?

BugAway Scoot се прилага чрез опръскване. Съдържанието се разтваря в 2 литра гореща вода и след като разтворът се охлади, се доливат още 28 литра студена. С получените 30 литра разтвор могат да се обработят 100 м². За по-малки площи, намалете пропорционално количеството на продукта и на разтвора.

Една опаковка е достатъчна за обработка на 100 м².

Опаковка: 12 х 150 гр.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци