Репелент къртици Talpa Raus

Имате прекрасна овощна или цветна градина, площи с насаждения, игрище, тревна площ, но поповото прасе, къртицата, сляпото куче и полската мишка ги съсипват. BugAway Talpa Raus не само се справя с тях по един категоричен и екологичен начин, но е и допълнителна добавка за развитието на насадените култури.

Как действа?

BugAway Talpa Raus съдържа мощно дразнещо вещество, което прогонва земните насекоми и гризачи, и ги държи настрана. Освен това той представлява и органичен азотен тор, който допринася за доброто състояние на защитените площи. Подходящ е за земеделски култури, треви, декоративни храсти и цветя. Ефективен е също в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки.

Как се ползва?

BugAway Talpa Raus се прилага чрез равномерно поръсване по лехите с разсад, във и около дупките на гризачите. За по-голяма ефективност леко вкопайте продукта. След всяко третиране е добре да се полее третирания участък и да се поддържа почвата влажна. Доза: първоначално 150-180 гр/ м²; след това, на всеки 30-40 дни, поддържащо с 50-60 гр/ м².

Една опаковка е достатъчна за обработка на 8-24 м² площ.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 200 лева!

Зоомагазин "Бау-Мяу"

С радост Ви споделяме, че вече сме изцяло онлайн да задоволим нуждите на домашните любимци!

Храни за домашни любимци