GimDog – TRAIN&TREAT – Месни бисквити с НАСЕКОМИ, гарнирани с МОРСКИ ЗЪРНАСТЕЦ, 100 г

  • Марка: Gimborn

GimDog –TRAIN&TREAT– Месни бисквити с НАСЕКОМИ, гарнирани с МОРСКИ ЗЪРНАСТЕЦ, 100 г

Перфектна мека награда при тренировки!

Без зърно, без добавена захар, без изкуствени аромати, без изкуствени оцветители. С ниско съдържание на мазнини. Алтернативна храна.

Допълваща храна за пораснали кучета. Снаксовете Gim Dog Train&Treat са перфектни, за да наградите четириногия си приятел и да му кажете: Добра работа! Пълноценният източник на протеини – насекоми, гарнирани с морски зърнастец, са комбинация, каквато никога не сте виждали и която ще накара кучето да работи за още. Благодарно ще бъде не само кучето Ви, но и природната среда. Чрез въздържането от конвенционални източници на протеин, природата ще бъде пощадена, защото производството на протеин от насекоми оставя значително по-малък CO2 отпечатък, отколкото производството на протеини от месо, доколкото в процеса са ангажирани по-малко ценни ресурси като вода и площ. Рецептата е без зърно, без добавена захар, без изкуствени оцветители, без изкуствени аромати, а в добавка и с ниско съдържание на мазнини. Така можете без угризения на съвестта да предложите повечко от това или друго лакомство!

Състав: зеленчуци, протеин от насекоми 26%, странични растителни продукти, месо и странични животински продукти, масла и мазнини, плодове (морски зърнастец 1%), минерални вещества.

Отстъпка -5% на всички стоки!

При поръчка над 100 лева!

Продажба на едро!

За цени и поръчки - sales@agrorich.bg