Всичко за виното и ракията
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ОСИГУРЯВАНЕ НА ДРОЖДИТЕ С НЕОБХОДИМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА ЗА БЪРЗО РАЗМНОЖАВАНЕ И С
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПРЕМАХВА НЕПРИЯТНИЯ ВКУС И МИРИС НА РАКИЯТА И ВИНОТО. ДОЗИРОВКА 0,5 -5 ГРАМА/ЛИ
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТ
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 30 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТ
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ОСИГУРЯВАТ ПЪЛНА АЛКОХОЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ, ДОРИ И ПРИ ТРУДНИ УСЛОВИЯ.ПОДОБРЯВАТ АРОМАТА
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВКУСА НА ВИНА И РАКИИ. ПРИ ПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ В ПЛАСТМАСОВИ
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВКУСА НА ВИНА И РАКИИ. ПРИ ПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ В ПЛАСТМАСОВИ
ЗАХАРОМЕРЪТ СЛУЖИ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЗАХАРНОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА МАТЕРИАЛИ ЗА ВИНА И РАКИИ ОТ 0 ДО 30%