Всичко за виното и ракията

Подреди по
Подреди по
Активатор на ферментация

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ОСИГУРЯВАНЕ НА ДРОЖДИТЕ С НЕОБХОДИМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА ЗА БЪРЗО РАЗМНОЖАВАНЕ И С

Активен въглен

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПРЕМАХВА НЕПРИЯТНИЯ ВКУС И МИРИС НА РАКИЯТА И ВИНОТО. ДОЗИРОВКА 0,5 -5 ГРАМА/ЛИ

Аромат за ракия - бисерна

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТ

Аромат за ракия - бърбън

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 30 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТ

Аромат за ракия - дюла

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - кайсия

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - малина

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - Манастирска гроздова

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - мента

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - мускат

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - перла

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - попска крушова

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - праскова

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - скоч

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - сливова

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - смокиня

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - Троянска слива

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Аромат за ракия - скоч

ДОБАВЯ АРОМАТ И ПОДОБРЯВА ВКУСА НА РАКИЯТА. ДОЗИРОВКА 20 МЛ СЕ ДОБАВЯТ В 50 ЛИТРА РАКИЯ ИЛИ ПО

Бентонит

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ИЗБИСТРЯНЕ И СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ВИНА ОТ БЕЛТЪЧНО И ДРУГО ПОТЪМНЯВАНЕ. ДОЗИРОВКА

Глицерин

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ОСТРИЯ ВКУС НА РАКИИ ИЛИ ВИНА. ДОЗИРОВКА 1-2Г НА ЛИТЪР ПРИ

Дрожди за червено вино

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ОСИГУРЯВАТ ПЪЛНА АЛКОХОЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ, ДОРИ И ПРИ ТРУДНИ УСЛОВИЯ.ПОДОБРЯВАТ АРОМАТА

Дъбов чипс - 100гр.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВКУСА НА ВИНА И РАКИИ. ПРИ ПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ В ПЛАСТМАСОВИ

Дъбов чипс - френски

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВКУСА НА ВИНА И РАКИИ. ПРИ ПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ В ПЛАСТМАСОВИ

Захаромер (малък)

ЗАХАРОМЕРЪТ СЛУЖИ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЗАХАРНОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА МАТЕРИАЛИ ЗА ВИНА И РАКИИ ОТ 0 ДО 30%